+31 (0) 570 74 54 30 info@v-tron.eu

AFGERONDE PROJECTEN CCAM

MMZ-GLOSA

GLOSA (Green Light Optimal Speed Advice) van MobilityMoveZ levert een snelheidsadvies bij het passeren van intelligente verkeersregel installaties (iVRI). Het is een belangrijk instrument voor verkeers-management en draagt bij aan leefbaarheid en bereikbaarheid in stedelijke omgevingen.
Lees hier verder

CONCORDA

CONCORDA draagt ​​bij aan de voorbereiding van Europese snelwegen voor geautomatiseerd rijden en het platoonen van vrachtwagens met hoge dichtheid met adequate verbonden diensten en technologieën. In het project zijn internationaal tests uitgevoerd om de interoperabiliteit van de testlocaties te verbeteren.
Lees hier verder

Smart Forward – Coöperatieve ITS Corridor

Het C-ITS corridor project heeft de derde fase van het project afgerond. De pilot operations. Over deze fase is een interesant boekje geschreven: Smart Forward. Hierin wordt ingegaan op de verschillende test momenten van de afgelopen 7 jaar.
Lees hier verder

I-CAVE

In i-CAVE is een Cooperative Dual Mode Automated Transport (C-DMAT) -systeem onderzocht en ontworpen, bestaande uit dual-mode voertuigen die automatisch en handmatig kunnen worden bestuurd voor maximale flexibiliteit.
Lees hier verder

INTERCOR

Samen met haar partners is V-tron al sinds 2017 betrokken bij het Europese Intercor project. Met Rijkswaterstaat bereizen wij de vier deelnemende landen en de bijbehorende projectpartners. Alleen bereik je niks, de kracht van samenwerken wordt in dit project nogmaals bevestigd.
Lees hier verder

Talking Maps

De auto’s van de weginspecteurs van de provincie Noord-Brabant gaan data verzamelen voor digitale kaarten. Onder de noemer Talking Maps scannen de auto’s de 560 kilometer provinciale weg. Deze proef moest uitwijzen of inspectievoertuigen inderdaad als sensor kunnen dienen, of ze voldoende data verzamelen voor een goede kaart en of die kaart ook kan helpen bij het efficiënt beheren van de wegen.
Lees hier verder

ZOOF A16

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan een bereikbaar Nederland. Dat doen zij niet alleen door aanleg van nieuwe wegen en vaarwegen, maar ook door efficiënter gebruik van bestaande infrastructuur. Als HMI (Human Interface) leverancier is V-tron hierin ingestapt en heeft voor dit project de ZOOF app ontwikkeld.
Lees hier verder

Praktijkproef A58

Is sensordata uit voertuigen in de toekomst technisch goed bruikbaar voor verkeersmanagement of andere diensten? Dat is de vraag die centraal stond tijdens een test met de dienst Probe Vehicle Data, in opdracht van het projectteam C-ITS Corridor van Rijkswaterstaat.
Lees hier verder

ZOOF A58

ZOOF is een app voor iPhone en Android-telefoons die adviseert over de optimale rijsnelheid, over handelen bij in- en uitvoegstroken en over de volgafstand na files. Momenteel is ZOOF te gebruiken op de A67 en A58, waardoor u van Tilburg naar Eindhoven en Venlo kunt rijden met ZOOF.
Lees hier verder

Pre-testfest GLOSA Helmond

Op 13 en 14 juni vond het GLOSA PRE-TESTFEST plaats in Helmond. Deze Testfest is het derde Testfest in een serie van 5 Testfesten die het inernationale Intercor project uitvoert.
Lees hier verder

ZOOF A67

V-tron heeft deelgenomen aan het deelproject ZOOF (voorheen Doorstroomrijden), binnen Brabant in-car III, dat is uitgevoerd door Fourtress, Spr!ng, V-tron, Be-Mobile, TIM Digital Marketing, ProDrive en Fantasm.
Lees hier verder

Deze bedrijven en instanties gingen u onder andere voor:

Geïnteresseerd in onze producten of diensten?