+31 (0) 570 74 54 30 info@v-tron.eu

Intelligent Speed Assistance

More safety, less costs

Bespaar kosten én vergroot veiligheid

Het overkomt elke chauffeur met enige regelmaat: ongemerkt te hard rijden. Onbedoeld lopen we zo het risico van boetes, maar ook van ongevallen en extra kosten door een hoger verbruik en reparaties. En dat terwijl dat met de moderne techniek echt niet meer nodig is.

ISA-FIT van V-tron biedt voertuigeigenaren een ideale oplossing om hun voertuigen veiliger te maken en onnodige boetes te voorkomen. De aftermarket Intelligente Snelheids Assistent kan in elk voertuig worden ingebouwd en biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om ervoor te zorgen dat bestuurders altijd binnen de toegestane snelheidslimiet blijven.

Met de ISA-FIT is ongemerkt te hard rijden verleden tijd, waardoor fleetowners en wagenparkbeheerders de veiligheid van hun werknemers en voertuigen kunnen verbeteren en onnodige kosten en risico’s kunnen vermijden. Ontdek nu hoe ISA-FIT van V-tron kan bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van uw wagenpark.

Scroll omlaag voor een uitgebreide beschrijving of neem contact met ons op.

Is uw voertuig klaar voor ISA?

Of u nu een fleetowner, wagenparkbeheerder of individuele automobilist bent, ISA-FIT van V-tron is dé ideale oplossing om te zorgen voor een veiligere en meer efficiënte rijervaring.

Dit innovatieve product kan worden geïnstalleerd in allerlei verschillende voertuigen, van personenauto’s tot vrachtwagens en alles daartussenin.

ISA-FIT is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals lease- en zakenauto’s, verhuurauto’s, deelauto’s, taxi’s, lesauto’s, stadsbussen, coaches, transportvoertuigen, huisvuilwagens, bestelbussen, koeriersdiensten, pakketbezorging, personenbusjes, en zelfs kleine ‘gemeentewagens’ voor groenbeheer en andere taken.

Ongeacht het soort voertuig dat u gebruikt, biedt ISA-FIT van V-tron een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om ervoor te zorgen dat bestuurders altijd binnen de toegestane snelheidslimiet blijven en de veiligheid van zichzelf en anderen op de weg verbeteren.

Ontdek nu hoe ISA-FIT van V-tron kan bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van uw voertuig(en).

ISA-FIT

N

Efficiëntere inzet voertuigen

N

Meer rijcomfort

N

Altijd juiste maximumsnelheid bekend

N

Minder boetes

N

Lager brandstofverbruik

N

Minder onderhoud en reparatie

N

Minder schade

Vraag ook naar onze inbouwservice

Bij V-tron begrijpen we dat u als fleetowner alleen het beste wilt voor uw voertuigen. Daarom hebben we ervaren monteurs in dienst die met u meedenken en u adviseren over de beste inbouwmogelijkheden van onze systemen in uw voertuigen. Of u nu kiest voor inbouw in onze eigen werkplaats, bij u op het bedrijf of op een andere gewenste locatie, wij zorgen ervoor dat de hardware zorgvuldig en met de hoogste kwaliteit wordt ingebouwd, de connectie wordt geregeld en de software perfect wordt ingesteld. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw wagenparkbeheer optimaal wordt uitgebreid en uw voertuigen in topconditie zijn.

De voordelen van ISA-FIT

ISA-FIT informeert bestuurders continu over de juiste ter plaatse geldende maximum snelheid en zorgt er ook voor dat deze niet overschreden wordt. Het is dus ook niet meer nodig om telkens de snelheidsmeter in de gaten te houden. Voor een bestuurder geeft dat veel rust en meer gelegenheid om zijn ogen op de weg te houden. Immers, even wegkijken kan grote gevolgen hebben. Zelfs bij 30 km/h rijdt men al ruim 8 m per seconde, dus 2 autolengtes in een oogwenk.

Grote kostenbesparingen

Naast het extra comfort en een bijdrage aan de verkeersveiligheid, levert ISA-FIT ook besparingen op. Moderne verzekeraars kijken met belangstelling naar systemen als ISA-FIT om hun premies beter op het rijgedrag van de bestuurder te laten aansluiten. Los van de verzekering kan ISA-FIT een zakelijke bestuurder bij jaarlijks 50.000 km al snel tot € 2500 kosten besparen in brandstof, schade, boetes, banden, reparatie en onderhoud.

Bespaar met ISA-FIT tot € 2500* per jaar of 5 cent* per kilometer!

  • meer comfort en aandacht voor de weg
  • minder schade of ongevallen
  • minder boetes
  • lager brandstofverbruik
  • lagere onderhoudskosten

* berekening o.b.v. 50.000 km/jaar

De functies van ISA-FIT:

De Intelligente Snelheid Assistent/Intelligent Speed Assistance (ISA) is een autosysteem dat onder de categorie Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) valt.  ISA is een systeem dat de bestuurder informeert over snelheidslimieten en kan ondersteunen bij het toepassen van de geldende snelheidslimiet.

ISA-FIT van V-tron informeert de bestuurder via het dashboard over de snelheidslimiet en is verder in staat actief de snelheid van het voertuig te begrenzen zodra de snelheidslimiet is bereikt.

Zowel online als offline snelheidsinformatie

ISA-FIT kan op twee manieren informatie over de snelheidslimiet verkrijgen. Enerzijds met een camera en een algoritme dat verkeersborden herkent. Zo kunnen verkeersborden langs de weg door ons systeem worden gelezen. Anderzijds door het gebruik van een digitale wegenkaart die informatie over snelheidsbeperkingen bevat die door de wegbeheerders wordt verstrekt. ISA-FIT combineert beide informatiebronnen om betrouwbaardere informatie over snelheidslimieten te krijgen. Door de waargenomen verkeersborden terug te sturen naar de digitale kaart van de wegbeheerder ontstaat een ‘feedback loop’ die de kwaliteit van de digitale kaart continu verbetert. Dit resulteert in een betrouwbaarder en robuuster ISA-systeem. Wegbeheerders zijn zeer positief over dit neveneffect.

Altijd comfortabel de juiste snelheid toepassen

Zodra de snelheidslimiet bekend is, informeert ISA-FIT de bestuurder door de snelheidslimiet op een display te tonen. Bovendien wordt de snelheid van het voertuig actief beperkt wanneer de snelheidslimiet wordt bereikt, om te hoge snelheden te voorkomen. In noodgevallen kan ISA-FIT worden uitgeschakeld.

ISA-FIT heeft een geruststellend en ontspannend effect op bestuurders. Door de stress van het voortdurend controleren van de snelheidslimiet, het niet kennen van de snelheidslimiet of het per ongeluk te hard rijden weg te nemen, kan de bestuurder zich beter concentreren op het eigenlijke rijden en zo de verkeersveiligheid verhogen.

Hoe breidt u stap voor stap uw wagenparkbeheer uit?

Ontdek de flexibele productlijn van V-tron!

Bij V-tron begrijpen we dat elke fleetowner zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om wagenparkbeheer. Daarom bieden we een flexibele productlijn die u volledig naar eigen inzicht kunt opbouwen.

Ons hoofdproduct Connected Car geeft u waardevol inzicht in wie, wat, waar en wanneer van uw voertuigen, zodat u volledige controle heeft over uw wagenpark. En met onze aanvullende module Driver Safety krijgt u inzicht in het rijgedrag van uw chauffers waardoor u met de juiste feedback de veiligheid op de weg kunt verbeteren. Ons nieuwste product ISA-FIT zorgt ervoor dat uw chauffeurs altijd binnen de toegestane snelheidslimiet blijven, wat zorgt voor minder kosten en meer veiligheid op de weg. We bieden ook nog onze speciale module Carsharing aan, waarmee u uw bestaande wagenpark efficiënter kunt inzetten en tegelijkertijd uw medewerkers optimale mobiliteit kunt bieden.

Bij V-tron helpen we u graag bij het samenstellen van de perfecte productlijn voor uw specifieke wensen en behoeften.

Geïnteresseerd in onze producten of diensten?