+31 (0) 570 74 54 30 info@v-tron.eu

ZOOF: iVRI AFNAME TEST

ZOOF: ISAT

[ps2id id=’section-1′ target=”/]

Met ZOOF test V-tron iVRi installaties op de werking van cellulaire (4G) en WIFI-P (ITS-G5) datastromen. De zo gehete iSAT. Toepasbaar voor onder andere het platform Talking Traffic. V-tron test GLOSA diensten en andere C-ITS oplossingen. ZOOF is het platform van V-tron dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld in een geronomeerde partner in de wereld van C-ITS. 

Door de opleveringen van Talking Traffic iVRI’s door wegkant leveranciers worden ZOOF iVRI afname testen steeds belangrijker voor overheden en lokale bestuurders. Om de werkingen van de afgenomen C-ITS producten op werking te beproeven.

V-tron is een onafhankelijk testpartner die beschikt over testvoertuigen en gespecialiseerde engineers om de lokale infrastructuur te testen op cellulaire (4G) en WIFI-P (ITS-G5) datastromen. V-tron levert een opmaat gemaakte analyse en testrapportage na afloop van de afname test.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een iSAT test plannen neem contact met ons op. 

Geïnteresseerd in onze producten of diensten?

ZOOF GLOSA

ZOOF GLOSA (Green Light Optimized Speed Advice) is de app die u als weggebruiker binnenstedelijk gebied adviseert over de optimale rijsnelheid, rijstrookbeschikbaarheid, mogelijke gevaren op de weg en time to green. De app is uitgebreid door V-tron getest in verschillende  binnensteden door heel Europa.

Met ZOOF GLOSA wordt er via een OBU (on board unit) een verbinding opgezet met WiFi-P G5 en het 4G/LTE netwerk die communiceert met de iVRi’s  (intelligente verkeersregelinstallaties) langs de weg en de passerende voertuigen. Op deze manier wordt er een persoonlijk advies gegeven over de actuele situatie, zoals het verkeerslicht springt over 5 seconden op groen. Dat is ZOOF: samen slim rijden.

ZOOF GLOSA is een product dat voortkomt uit  het Europees InterCor project. Meer informatie over dit project is te vinden op de site van InterCor.

Geïnteresseerd?

MELDINGEN ZOOF GLOSA-APP

Advies snelheid
Maximum snelheid
Time to green
Rijstrookadvies

ZOOF C-ITS

ZOOF C-ITS (Coöperatieve-Intelligente Transportsystemen) is de app die u als weggebruiker adviseert over de optimale rijsnelheid, rijstrookbeschikbaarheid en mogelijke gevaren op de weg.
De app is uitgebreid getest op snelwegen door heel Europa.

Met ZOOF C-ITS wordt er via een OBU (on board unit) een WiFi-P G5 verbinding opgezet met de wegkant en de passerende voertuigen. Op deze manier wordt er een persoonlijk advies gegeven omtrent de situatie die op dat moment van toepassing is.
Dat is ZOOF: samen slim rijden.

Geïnteresseerd?

MELDINGEN ZOOF C-TIS APP

Wegwerkzaamheden
Filevorming
Slecht wegdek
Let op! Ongeval
Slecht weer
Let op! Hier is gestrooid
Let op! Dier(en) op de weg
Let op! Mens op de weg

PARTNERS VAN ZOOF

Geïnteresseerd in onze producten of diensten?