Met Connected Car van V-tron kunt u
efficiënter en effectiever uw wagenpark beheren.

Connected Car van V-tron zorgt ervoor dat u volledig inzicht heeft in relevante gegevens omtrent onder andere het gebruik, verbruik en locatie van auto’s en materieel.  V-tron is een innovatief bedrijf dat toepassingen ontwikkelt en vermarkt op basis van telemetrie-techniek. Met behulp van deze techniek stelt V-tron organisaties in staat om geld en tijd te besparen. Connected Car zorgt voor een geoptimaliseerd logistiek proces waardoor er effectief gebruik gemaakt wordt van uw wagenpark.

Het online volgen van de voertuigen is één van de basisfunctionaliteiten van Connected Car en biedt unieke voordelen voor wagenparkbeheerders ten aanzien van planning en aansturing van de voertuigen en medewerkers. Echter is het volgen niet voor iedere situatie een toegevoegde waarde. Een voorbeeld hiervan is wanneer het systeem enkel wordt gebruikt voor alarmopvolging.

<iframe src="https://youtube.com/embed/J1XZcJvwa9U?autoplay=1&rel=0&vq=hd720" width="500" height="400" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

CONNECTED CAR

N

Live weergave van al uw voertuigen

N

Diverse Ritrapportages

N

Privé | Zakelijk | Woon-Werk registratie

N

Persoonsregistratie

N

Startblokkering op afstand

Stimuleren van gewenst gedrag

Op het moment dat het gedrag van bestuurders kan worden vastgelegd, wordt het ook mogelijk om dit gedrag te gaan beïnvloeden. Door eerst te bepalen wat gewenst en ongewenst gedrag is, kan actie worden ondernomen bij afwijkingen.

Voordelen van Driver Safety

De doelstellingen kunnen worden verwezenlijkt door het aanbieden van diverse koppelingen in combinatie met een systeem waarbij verschillende variabelen worden gemeten in het voertuig en vervolgens online zichtbaar worden gemaakt. Driver Safety wordt zichtbaar gemaakt in de applicatie door middel van een zogeheten ‘stoplichtmethode’, waardoor het direct duidelijk is hoe bewust er gereden wordt en waar de excessen liggen. Hierdoor kan er makkelijk en overzichtelijk aangestuurd worden op bewuster en milieuvriendelijker rijgedrag waardoor tevens enorme kosten bespaard worden.

Zonder V-tron systeem Met V-tron systeem
Excessiever rijgedrag Bewuster rijgedrag
Schades Minder schades
Hogere onderhoudskosten Lagere onderhoudskosten
Verbruik ca. 1:10 Lager brandstofgebruik (-10%)
Meer afschrijving Hogere restwaardes
Hoge administratieve kosten Enorme besparing op administratief personeel
Bij wisseling schades moeilijk te verhalen Eenvoudig schades te verhalen
Niet altijd even goed voor het milieu Milieuvriendelijker
Mogelijkheid tot frauduleus tankgedrag Voorkomen ‘Frauduleus tanken’

ZOOF

 

ZOOF is een app voor iPhone en Android-telefoons die u als weggebruiker adviseert over de optimale rijsnelheid, over handelen bij in- en uitvoegstroken en over de volgafstand na files. Met ZOOF scoort u punten (ZOOFies) door deze adviezen op te volgen, die u kunt inwisselen voor leuke beloningen bij de partners van ZOOF. Momenteel is ZOOF te gebruiken op de A67 en A58, waardoor u van Tilburg naar Eindhoven en Venlo kunt rijden met ZOOF.

ZOOF is een product dat voortkomt uit een samenwerking tussen de regionale overheidsinstantie BBZOB (Beter Benutten Zuid-Oost Brabant), SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven), de Provincie Noord-Brabant en het bedrijfsleven. Samen gaan overheid en bedrijfsleven voor een betere doorstroom op de Nederlandse snelwegen. Binnen de projecten Brabant InCar III en Spookfiles A58 voert ZOOF in opdracht van de overheid proeven uit op de A67 en A58 die zich richten op het verbeteren van de doorstroming.

U kunt deelnemen aan deze proeven! ZOOF is te downloaden via deGoogle Play Store en Apple AppStore. Registreer u via de app, start de route en scoor ZOOFies!

Meer informatie over dit project is te vinden op de site van ZOOF

<iframe src="https://youtube.com/embed/pHFFnbv0Z9o?=1&rel=0&vq=hd720" width="500" height="250" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>
<iframe src="https://youtube.com/embed/0ZVYqNOupPo?=1&rel=0&vq=hd720" width="500" height="250" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Geïnteresseerd in onze diensten?

V tron logo

Meldt u aan voor de V-tron nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied  van Connected Car, Driver Safety, Carsharing en Smart Mobility.

You have Successfully Subscribed!