Mobileye ongeval preventiesysteem

V-tron: Distributeur Mobileye

V-tron is de geautoriseerde distributeur van Mobileye aftermarket producten in Nederland. Bij V-tron bent u aan het juiste adres voor het bestellen van al uw Mobileye producten.

Interesse om een Mobileye systeem te kopen? Neem contact met ons op. Wij voorzien u vrijblijvend van een passende prijsopgave.

Mobileye ongeval preventiesysteem

N

Forward Collision Warning (FCW)

FCW waarschuuwt u voor een mogelijke aanrijding. U bevindt zicht in een ongevallenpad. U krijgt harde audiovisuele signalen.
N

Headway Monitoring and Warning (HMW)

HMW meet constant de afstand tussen u en uw voorganger. Waneer deze afstand te klein wordt, wordt u gewaarschuwd met een audiovisueel signaal.

N

Pedestrian and Cyclist Collision Warning (PCW)

PCW waarschuwt u tot een snelheid van 50 km/h  wanneer er een fietser of voetganger in een ongevalspad zich voor het voertuig bevindt. U wordt gewaarschuwd met een audiovisueel signaal.

N

Lane Departure Warning (LDW)

LDW waarschuwt u wanneer u zonder richting aan te geven over de belijning van het wegdeel rijdt. U krijgt dan audiovisuele signalen.
N

Speedlimit Indication

De Mobileye 6-Series scant alle snelheidsborden en zet dit af tegen uw huidige snelheid. Is dit te hoog ontvangt u audiovisuele signalen.

Hardware Afmetingen

De afmetingen van de camera zijn;
lengte 12cm en breedte 8cm.
Diameter van het display is 5cm.

Kan ik proef rijden met Mobileye?

 

Ja zeker! Stap in,

ervaar het rijden met Mobileye,
met onze 360° film.

Stimuleren van gewenst gedrag

Op het moment dat het gedrag van bestuurders kan worden vastgelegd, wordt het ook mogelijk om dit gedrag te gaan beïnvloeden. Door eerst te bepalen wat gewenst en ongewenst gedrag is, kan actie worden ondernomen bij afwijkingen.

Voordelen van Mobileye

De doelstellingen kunnen worden verwezenlijkt door het aanbieden van diverse koppelingen in combinatie met een systeem waarbij verschillende variabelen worden gemeten in het voertuig en vervolgens online zichtbaar worden gemaakt. Driver Behaviour wordt zichtbaar gemaakt in de applicatie door middel van een zogeheten ‘stoplichtmethode’, waardoor het direct duidelijk is hoe bewust er gereden wordt en waar de excessen liggen. Hierdoor kan er makkelijk en overzichtelijk aangestuurd worden op bewuster en milieuvriendelijker rijgedrag waardoor tevens enorme kosten bespaard worden.

Zonder Mobileye Met Mobileye
Excessiever rijgedrag Bewuster rijgedrag
Schades Minder schades
Hogere onderhoudskosten Lagere onderhoudskosten
Verbruik ca. 1:10 Lager brandstofgebruik (-10%)
Meer afschrijving Hogere restwaardes

Ervaringen met Mobileye.

Klik op de quote voor de geschreven blog’s.

”Het Mobileye system werkt wonderbaarlijk goed. Geweldig zijn de reacties op bepaalde situaties bijvoorbeeld als je gesneden wordt door een medeweggebruiker; het geeft dan een heel doordringend geluid – veel sterker dan normaal. Heel slim is de eigenschap om alles precies te berekenen naar aanleiding van de snelheid die gereden wordt. Perfect!”

Michael Furstenberg

Particulier, Mobileye gebruiker

Richard van Werken

Eigenaar, Hastig

VOORBEELDEN UIT DE PRAKTIJK

Geïnteresseerd in Mobilieye producten?

V tron logo

Meldt u aan voor de V-tron nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied  van Connected Car, Driver Safety, Carsharing en Smart Mobility.

You have Successfully Subscribed!